Onze Barometer

Reguliere checks voor jouw mensen

Aan de buitenkant van een machine zie je ook niet waar de technische problemen zitten, dus doe je reguliere checks.

Onze Barometer biedt dat voor jouw mensen.

Tijdig doen wat nodig is

Laten we eerlijk zijn: of het goed gaat met jouw mensen hangt van veel meer af dan alleen de werkomstandigheden. Het kost veel tijd om op de hoogte te zijn van wat jouw mensen negatief beïnvloedt. Zonder een stuurinstrument ben je ongemerkt altijd te laat. 

Bij CNW lossen we dat voor je op met onze Barometer. Met deze moderne technologie, aangedreven door A.I. heb je niet alleen continu zicht op hoe het met jouw mensen gaat, maar is ook helder wat je kunt doen om dit te bevorderen op individueel-,team- en organisatie niveau.

De Barometer

zorgt dat je:

Rust creëert

Je weet altijd hoe het gaat. Geen reden meer tot zorg. Je weet dat je er op tijd bij bent en voorkomt dat kleine problemen groot worden.

Niet achter de feiten aan loopt

Je kunt nu proactief handelen in plaats van reactief. Je voorkomt schade door fouten die opstapelen en wordt niet meer overvallen door uitval. 

Tijd en energie bespaart

Je hebt tijdig helder wie er steun nodig heeft. Dat scheelt gesprekken voeren om het te achterhalen. Je weet met wie je het waarover moet hebben en ziet in 1 oogopslag welke functies of afdelingen extra steun kunnen gebruiken.

Mensen zelf verantwoordelijk maakt

De meeste mensen hebben de neiging het te ontkennen als het niet goed gaat. De inzichten van de barometer maken niet alleen jou bewust van wat er aan de hand is, maar ook de medewerker zelf. Bewustwording is de helft van het werk.

Meet wat werkt

Vaak gebeurt er al veel in organisaties om mensen vitaal te houden. Ook jij doet misschien van alles om jouw mensen te steunen of ontlasten. Door vaker te meten, kun je  in kaart brengen wat wel en niet het gewenste effect heeft.

Ruimte creëert om samen te bouwen

Alleen als mensen goed in hun vel zitten, is er ruimte om te groeien en te bouwen. Dat geld voor mensen in het algemeen, dus ook voor jouw team én voor jou zelf. Begin bij het begin. Zorg dat je fundament op orde is en dat de mensen waar je op wilt bouwen stevig op hun benen staan.

Probeer het nu!

€470

€170

Start een pilot

Check In bij jouw mensen! Start een pilot met maximaal 10 personen (waarde €470) en krijg direct toegang en real time inzicht voor slechts €170. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je via de mail een link naar deze online tool. Klik hieronder en ga direct aan de slag.

Bij Gearwurk stellen wij het welzijn van onze mensen centraal. Hiervoor hebben wij de hulp van CNW ingeroepen. Al onze medewerkers kregen na het invullen van de Barometer direct een concreet en duidelijk advies of en op welke wijze ze aan hun welzijn kunnen werken. Het levert ons tevreden medewerkers op die ervaren dat wij als werkgever belang hebben bij hun welzijn en daar ook bij betrokken willen zijn.nea uit de allebeste testimonial die je hebt van een tevreden klant

Jan-Lolke, eigenaar Gearwurk

Nog niet overtuigd?

                   

Aanvullende vragen over de Check In

Wat krijg ik als ik de Check In aanschaf?

Zodra de betaling rond is, krijg je per mail een linkje die toegang geeft tot de Check In.

Hoe werkt het precies?

Je verstuurt het linkje uit de mail (incl. jouw tekst) naar de mensen die je in gedachten hebt. Via de link komen ze in de Check In. Daar vullen ze een aantal vragen in. Aansluitend ontvangen ze een persoonlijk dashboard met de resultaten.

Wat levert het mij op?

Los van alles wat al op de site staat, kan je de Check In zien als een thermometer momentje. Het is de eerste stap. Je krijgt een geanonimiseerd overzicht waardoor je precies weet hoe jouw mensen er voor staan zodat je op basis daarvan je vervolgstap kan bepalen.

Wat nou als het slecht gaat met iedereen?

Die kans is niet zo groot en stel het is wel zo dan kan je tenminste tijdig ingrijpen. Langer wachten tot het er echt op aan komt, kost altijd meer tijd, geld en energie.

Wat is de vervolg stap?

Als het met iedereen goed gaat, ben je klaar. In de meeste gevallen gaat het met een paar mensen echt niet goed. In overleg bieden we die extra ondersteuning aan. De rest gaat verder met stap 2, de Charge Up. Daarin krijgt iedereen de kennis en de tools om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor hun eigen welzijn.

                 

Aan jou de keuze

1. Vraag een demo aan
Krijg een demo en onderzoek tijdens een gesprek wat voor jouw situatie het beste werkt.
 óf
2. Kies voor de pilot 
Kies voor de pilot met korting en ervaar wat de Barometer voor jou kan betekenen.