Moeiteloos Mensenmanagement

in 3 stappen

Jouw mensen geven alles om optimaal te functioneren, zowel professioneel als persoonlijk. Om dit op hoog niveau te kunnen blijven doen, is het belangrijk om iedereen maximaal te faciliteren. 

#1 Check In

Mooie resultaten realiseren lukt alleen als jouw mensen daar ruimte en energie voor hebben. Zij moeten zich goed voelen. Anders lukt het ze niet om productief te zijn en al helemaal niet om te investeren in samenwerking, groei en ontwikkeling.

Om te achterhalen hoe het echt met iedereen gaat, gebruiken we de Check-In. Deze geeft hier binnen 5 minuten zicht op.

#2 Charge Up

Als iedereen goed in de wedstrijd zit, is het van belang dat zo te houden. Wij zorgen er voor dat jij dat moeiteloos kunt faciliteren. Zodanig dat iedereen zelf maximaal verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar eigen welzijn. 

De basis hiervoor is de Charge Up. Deze monitor biedt niet alleen inzicht in hoe het gaat. Het biedt tegelijkertijd tools op maat voor ieder individu én koppelt collega's die van elkaar kunnen leren. 

#3 Keep It Up

In deze fase zorgen we dat mensen minimaal energie verliezen aan andere zaken dan het werk zelf. Dit leidt tot reserve capaciteit met als resultaat moeiteloze groei.

Met de Keep It Up krijg je zicht op hoe je de werkomstandigheden kunt optimaliseren

Check In

€ 17,-

per persoon per keer
Inzicht

Charge Up

€ 97,-
per persoon per jaar
Herstel

Keep It Up

€ 197,-

per persoon per jaar

Begin met de Check In of vraag een offerte aan