Welkom bij het Recharge platform

Hier vind je extra ondersteuning om je (nog) beter te voelen

Wat extra hulp

Als je om welke reden dan ook voelt dat je energie afneemt, kan je hier wat extra hulp vinden.  

We weten uit onderzoek en ervaring dat tijdig wat hulp krijgen erger voorkomt. Gun jezelf de benodigde ondersteuning:

1. Leer je eigen menselijke gebruiksaanwijzing  kennen en toepassen.

2. Zorg voor je lijf door oefeningen te doen op ons oefenplatform en verlicht fysieke klachten.

3. Schakel support in in de vorm van een coach. De eerste 3 afspraken zijn anoniem. 

Ken jij jezelf?

Je bent niet de enige die het te laat door heeft als het niet goed  gaat. Je lijf begint met subtiele signalen, die je vooral als irritant zal ervaren. Als je heel eerlijk bent naar jezelf, weet je dat je over je grenzen gaat. 

Als je dat tijdelijk doet, is er niets aan de hand. Duurt het langer, dan nemen  de klachten toe. Doordat het geleidelijk gaat, verandert deze 'overleefstand' in een nieuw normaal. 

Met de Charge Up leer je je eigen gebruiksaanwijzing kennen. Je leert aan welke knoppen je kunt draaien om je goed te voelen. Dat geeft je de benodigde invloed om maximaal te kunnen leven.

N.B. Ook de Charge Up is anoniem voor jouw werkgever.

Via de knop hieronder keer je terug naar de Charge Up.

Een overactief brein?

Zoek je een  sparringpartner met extra bagage. Heb je behoefte aan verlichting, overzicht en grip omdat je:

  • praktische dilemma's niet direct zelf opgelost krijgt
  • merkt dat je kampt met motivatieproblemen
  • last hebt van piekergedachten
  • moeilijk knopen door kunt hakken
  • angst je leven begint te domineren

Herken je een van bovenstaande punten of heb je iets anders wat je te veel bezig houdt of waar je je kostbare energie aan verliest? Gun jezelf wat extra ondersteuning en maak een afspraak met een van onze coaches.

Pijn in je lijf?

Ervaar je regelmatig pijn in je lijf? Wil je weten wat je moet doen om er van af te komen en/of ze te voorkomen? Veel, lang en niet altijd ergonomisch verantwoord achter je schermen zitten, in combinatie met spanning, leidt vaak tot klachten zoals:

  • pijn in je nek- & schouders
  • (lage) rugpijn

Met als gevolg:

  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • concentratieproblemen

Merk je dit ook en weet je niet wat je kan doen? Meld je dan aan voor ons oefenplatform, de Motius app. In de meeste gevallen is het met een paar gerichte oefeningen al opgelost. Je kan er 14 dagen gratis gebruik van maken. Dat is voldoende om 1 klacht op te lossen.

Wie zit hier achter?

Ik ben Vion, de eigenaar van CNW en mijn hele leven al gefascineerd door wat mensen (niet) beweegt. Ik ben en blijf, samen met mijn team(s) altijd op zoek naar kennis en manieren om het zand uit de raderen te krijgen. 

In de afgelopen 20 jaar hebben we daarmee al honderden bedrijven en al duizenden mensen weer in beweging gekregen.  Wij geloven dat als mensen hun eigen gebruiksaanwijzing kennen, om te 'leven' i.p.v. 'overleven', ze productiever en positiever door het leven gaan. 

Wij hebben alles in huis om je daar in te ondersteunen en doen dat met alle liefde, kennis en overgave. Heb je vragen die niet op deze pagina worden beantwoord? Voel je dat je ondersteuning kan gebruiken maar weet je niet direct wat? Stuur me gerust een mailtje. 

"Dankzij CNW weet ik beter wie ik ben. Er is daardoor minder onderscheid in mijn opstelling als professional of als privépersoon. Ik maak daardoor veel makkelijker contact met mijzelf en anderen."

Guus Zijlstra - Omgevingsdienst

"Ik ben mijn leidinggevende tot op de dag van vandaag dankbaar voor de kans om een coachtraject te volgen bij CNW. Ik heb weer energie en haal meer plezier uit het leven dan voorheen."

Theodoor Scholte - SIG"CNW gaat voor kwaliteit en duurzame oplossingen, niet voor korte termijn resultaat."

Marian v.d. Lely - Albeda