CNW (Connecting Wisdom)

Een bedrijf in beweging

Aangenaam!

Ik ben Vion, eigenaar van CNW, psycholoog en moeder van 3 kids. Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door wat mensen (niet) beweegt en blijf, samen met mijn team(s), altijd op zoek naar kennis en manieren om het zand uit de raderen te krijgen. In de afgelopen 20 jaar hebben we daarmee al honderden bedrijven en duizenden mensen weer in beweging gekregen.

Waar we voor staan

CNW staat voor Connecting Wisdom:

We maken gebruik van de kennis die er al is in onze markt

We maken die kennis en de professionals voor jou toegankelijk en overzichtelijk

We 

Wat ons beweegt

Wat ons beweegt, is dat er te weinig wordt 'geleefd'. Te veel mensen staan momenteel in de overleefstand. Dat is niet leuk voor die mensen (niet gelukkig en grote kans op burn-out), niet leuk voor hun leidinggevenden (trekken en sleuren) en niet leuk voor de bedrijven waar ze werken (belemmert groei).

Wat wij weten is hoe en dat dat anders kan. Wat we willen, is daar verandering in brengen.

Wat wij geloven

Wij geloven en inmiddels weten, is dat:

  • Veel mensen vastlopen
  • Ze niet hebben geleerd te leven in een maatschappij waar ons lijf evolutionair zwaar op achter loopt
  • Het eenvoudig is om dat te doorbreken als ze hun eigen menselijk gebruiksaanwijzing kennen
  • Dat de kern en de oplossing is van alle overbelasting problematiek
  • Onze tools en ondersteuning precies dat mogelijk maken
  • Het mensenmanagement makkelijk maakt
  • Waardoor iedereen productief en positief aan het werk gaat en blijft

Wat we bieden

CNW is gespecialiseerd in wat mensen beweegt, letterlijk en figuurlijk. We weten waar mensen op vastlopen, wat werkt om dit op te heffen en wat je kunt doen om het te voorkomen.

Wat we willen

Wat we willen is een bijdrage leveren aan een betere wereld. In de overleefstand heeft niemand oog voor elkaar, is er weinig ruimte voor hoop, samenwerking en groei. Hoe meer mensen in de leefstand, hoe meer ruimte er zal ontstaan voor alle mooie eigenschappen van mensen en wat zij de wereld te bieden hebben. 

Met wie we dat doen

CNW beschikt over een prachtig multidisciplinair team. Dankzij de expertise en commitment van deze professionals zijn we in de gelegenheid om heel veel verschillende problemen op te lossen. Wie moet je nou waar voor hebben en wanneer weet je of diegene ook de gewenste kwaliteit levert? Wij nemen dat voor je uit handen en zien onszelf als de ultieme matchmaker. We snappen de problemen en kennen de markt. Door de juiste mensen aan elkaar te koppelen creĆ«ren we optimale dienstverlening. Geen overbodige luxe in een markt met 90.000 coaches.