Leg je niet neer bij langdurig verzuim

Ons (multidisciplinaire) team krijgt iedereen weer snel op de rit!

Hoe bepaal je in een markt met meer dan 90.000 coaches wie je waar voor moet hebben en hoe weet en meet je of diegene ook de gewenste kwaliteit levert? Ons vak is onbeschermd en de expertise uiteenlopend. Het gebeurt te vaak dat, door een mismatch, iemand niet de gewenste begeleiding krijgt en daardoor onnodig lang verzuimt. Wij nemen die matchmakers rol graag voor je uit handen en zijn trots op het feit dat we met onze trajecten daardoor niet alleen effectief zijn, in het ergste geval 3 maanden, maar ook een duurzaam resultaat neerzetten.

Ons vaste team

Vion

Eigenaar

Pamela

Administrateur

Duco

Virtual Assistent

Fred

Oprichter

Bij CNW zijn we continu op zoek naar top professionals met een uitgesproken expertise. We hebben de afgelopen 22 jaar veel geïnvesteerd om dit team te vormen en ontwikkelen. Hieronder kun je kennis maken met de gezichten uit ons randstadteam.

Een aantal van onze coaches

Carla

Coach

Daphne

(Loopbaan)Coach

Hester

(EMDR)Coach

Henriette

Coach

Nog meer coaches

Annette

(Adem)Coach

Corinne

Coach

Trix

Coach

Yvonne

Coach

Een aantal van onze andere disciplines

Erik

Osteopaat

Wendy

Voetreflexoloog

Marco

Haptherapeut

Gerda

Runningcoach

Nog meer andere disciplines

Marini

Loopbaanadviseur

Marielle

Loopbaanadviseur

Thirza

Fysiotherapeut

Marian

Loopbaanadviseur

Wil jij ons team beschikbaar maken voor jouw mensen? Direct omdat iemand is vastgelopen of proactief om erger te voorkomen? Maak dan hieronder een vrijblijvende afspraak. We denken graag mee.

Gebruik maken van ons team?

Maak een afspraak om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden.

Maak hieronder een afspraak
Een van de sterke kanten van CNW is om snel grip te krijgen op de behoefte, de problematiek en de achterliggende oorzaak. Vervolgens koppelen ze daar een gespecialiseerde coach aan om in een traject met de problematiek aan de gang te gaan. Wij hebben daar positieve uitkomsten mee behaald en medewerkers voelen zich daadwerkelijk geholpen.
Renske Hogenes, HR professional AICS