Leg je niet neer bij langdurig verzuim

Ons (multidisciplinaire) team krijgt iedereen weer snel op de rit!

Hoe bepaal je in een markt met meer dan 90.000 coaches wie je waar voor moet hebben en hoe weet en meet je of diegene ook de gewenste kwaliteit levert? Het gebeurt te vaak dat, door een mismatch, iemand niet de gewenste begeleiding krijgt en daardoor onnodig lang verzuimt. Wij nemen die matchmakers rol graag voor je uit handen.

Ons vaste team

Eigenaar

Administrateur

Virtual Assistent

Oprichter

Een aantal van onze coaches

Coach

(Loopbaan)Coach

(EMDR)Coach

Coach

Bij CNW zijn we continu op zoek naar top professionals met een uitgesproken expertise. We hebben de afgelopen 22 jaar veel geïnvesteerd om dit team te vormen en ontwikkelen. Hieronder kun je kennis maken met de gezichten uit ons randstadteam.

Een aantal van onze andere disciplines

Osteopaat

Voetreflexoloog

Haptherapeut

Runningcoach

Nog meer coaches

(Adem)Coach

Coach

Coach

Coach

Nog meer andere disciplines

Marini

Loopbaanadviseur

Loopbaanadviseur

Fysiotherapeut

Loopbaanadviseur

Wil jij ons team beschikbaar maken voor jouw mensen? Direct omdat iemand is vastgelopen of proactief om erger te voorkomen? Maak dan hieronder een vrijblijvende afspraak. We denken graag mee.

Gebruik maken van ons team?

Maak een afspraak om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden.

Maak hieronder een afspraak
Een van de sterke kanten van CNW is om snel grip te krijgen op de behoefte, de problematiek en de achterliggende oorzaak. Vervolgens koppelen ze daar een gespecialiseerde coach aan om in een traject met de problematiek aan de gang te gaan. Wij hebben daar positieve uitkomsten mee behaald en medewerkers voelen zich daadwerkelijk geholpen.
Renske Hogenes, HR professional AICS