Welkom, fijn dat je er bent!

Je vindt hier de nodige ondersteuning bij alle Corona Consequenties

Corona raakt ons allemaal

Corona heeft voor iedereen Consequenties. Veel mensen ervaren deze periode als zwaar, ook al gaat iedereen er anders mee om en hebben we allemaal te kampen met verschillende uitdagingen.  

Voor ons een reden om al onze expertise te bundelen in dit platform zodat jouw werkgever jou op maat ondersteuning kan bieden. Heb je bijvoorbeeld:


• Ondersteuning nodig bij praktische problemen

• Last van vermoeidheid

• Steeds meer moeite om jezelf te motiveren (somber)

• Allerlei nieuwe pijntjes zoals bijv. hoofdpijn of nek en schouderklachten

 • Corona gehad en kamp je met belemmerende restklachten

• Moeite met ontspannen


We weten uit onderzoek en ervaring dat tijdig ondersteuning zoeken erger voorkomt. Worstel niet te lang in je eentje en gun jezelf wat extra hulp zodat je daarna weer lekker in je vel zit.

Wij staan voor je klaar met een multidisciplinair team

Coach

Onze coaches staan voor je klaar als sparringpartner met extra bagage. Een coach biedt verlichting, overzicht en grip als je:

  • last hebt van piekergedachten
  • moeilijk knopen door kunt hakken
  • angst je leven begint te domineren
  • merkt dat je kampt met motivatieproblemen
  • praktische dilemma's niet direct zelf opgelost krijgt

Herken je een van bovenstaande punten of heb je iets anders wat je te veel bezig houdt of waar je op vast loopt? Gun jezelf wat extra ondersteuning en maak een afspraak.

Fysiotherapeut

Onze fysiotherapeuten helpen je om te doen wat nodig is om blijvend van je lichamelijke pijntjes af te komen en/of ze te voorkomen. We zitten op dit moment heel veel, lang en niet altijd ergonomisch verantwoord achter onze schermen. In combinatie met de spanningen die de Corona met zich mee brengt, leidt dit sneller tot klachten zoals:

  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • concentratieproblemen

Merk je dit ook en weet je niet wat je kan doen om spanning te ontladen moeten klachten te voorkomen, maak dan een afspraak. In de meeste gevallen is het met een paar gerichte oefeningen al opgelost.

Arts

Onze arts kijkt altijd op de achter grond mee zodat we niets over het hoofd zien op medisch vlak. Je kunt direct een afspraak met hem inplannen als je kampt met belemmerende Post Corona klachten en in het medische circuit van het kastje  naar de muur wordt gestuurd. 

Runningtherapeut

Een unieke combinatie van lichaamsbeweging zonder prestatiedruk en coaching in de natuur.

Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving?
Je hebt het druk, altijd haast, geen tijd voor jezelf. Of je kunt je juist nergens toe zetten, er komt niets uit je handen, je baalt van jezelf. Door jarenlange hoge (werk)druk, een traumatische gebeurtenis, ziekte of een ongezonde leefstijl sputtert je lichaam tegen en laat je op den duur in de steek.

Een running therapeut is voor iedereen die letterlijk en figuurlijk weer in beweging wil komen en daarbij een handje op weg geholpen wil worden. Leeftijd speelt geen rol en hardloopervaring is niet nodig.


Voetreflexoloog

Onze voetreflexoloog helpt je om weer instant ontspanning te ervaren. Merk je dat je het lastig vindt om te ontspannen? Draait je hoofd overuren of blijf je 24/7 dat bezige bijtje? Overweeg dan een voet massage. Daarna weet je weer hoe het voelt om ontspannen te zijn en is het makkelijker dat vast te houden of er naar terug te keren. 

Haptotherapeut

Onze haptotherapeuten maken patronen voelbaar, waardoor je je grenzen leert kennen en ontdekt wat je eigen voorkeuren, behoeftes en verlangens zijn. Je werkt aan een gezondere balans tussen denken en voelen of meer je hart volgen, stoppen met aanpassen, leren loslaten en weer echt ‘leven’.

Merk je dat je de neiging hebt continu je eigen grenzen te overschrijden, veel in je hoofd te leven en je lijf voor lief te nemen? Ervaar je daarvan regelmatig de consequenties, maar vind je het nog lastig daar anders mee om te gaan? Maak dan een afspraak.

Weet je niet direct waar je het meest mee geholpen bent?

Dat is soms ook lastig en kan komen omdat je:

• (al langer) last hebt van van alles tegelijk

• er (nog) niet zo zwaar aan tilt maar erger wilt voorkomen

• juist het gevoel hebt dat je al te ver over je grenzen bent gegaan

In al die gevallen is het beter als je een afspraak maakt voor een kennismaking. Dan kijken we samen even waar je het meest mee geholpen bent.

Waarom doen we dit?

Ik ben Vion, de eigenaar van CNW en mijn hele leven al gefascineerd door wat mensen (niet) beweegt. Ik ben en blijf, samen met mijn team(s) altijd op zoek naar kennis en manieren om het zand uit de raderen te krijgen. 

In de afgelopen 20 jaar hebben we daarmee al honderden bedrijven en al duizenden mensen weer in beweging gekregen. Voordat Corona ons leven binnendrong, werkten we steeds meer preventief. Wij geloven dat als mensen hun eigen gebruiksaanwijzing kennen, om te 'leven' i.p.v. 'overleven', ze gezonder, gezelliger en gelukkiger door het leven gaan. 

De (Corona) crisis confronteert ons door uit te vergroten wat er voor die tijd eigenlijk ook al niet goed ging. We kunnen er nu alleen niet meer voor weglopen. Niet prettig, maar ook een moment om op te lossen wat ons in de weg zit zodat we beter uit de crisis komen. 

Wij hebben alles in huis om je daar in te ondersteunen en doen dat met alle liefde, kennis en overgave. Heb je vragen die niet op deze pagina worden beantwoord, stuur me gerust een mailtje. 

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV