Check In bij jouw mensen

om onderpresteren tijdig te signaleren....

Het is namelijk geen onwil!

Als een van jouw mensen niet optimaal functioneert, is dat meestal geen onwil, maar een signaal dat diegene niet lekker in zijn vel zit. De meeste mensen vinden het niet makkelijk om dat aan zichzelf toe te geven, dus zoeken ze de oplossing in harder werken.


Harder werken, maar helaas met steeds minder resultaat. Het gevolg is dat: 1. de medewerker klaagt over een te hoge werkdruk en 2.  jij tijd en energie kwijt bent aan het dichtlopen van gaten en/of het herstellen van fouten.


Wil je deze negatieve spiraal doorbreken en jezelf en jouw medewerker(s) veel energie, tijd en gedoe besparen? Doe een Check In en krijg binnen een paar minuten helder hoe het met iedereen gaat.

Zorg voor productieve en positieve mensen

Zet de 1e stap met de Check In

Creëer rust

Je weet altijd hoe het gaat. Je maakt je niet meer onnodig zorgen, omdat je weet dat je er op tijd bij bent. Daarbij geef je geen ruimte aan ontkenning van de medewerker zelf waardoor kleine problemen niet groot worden.

Loop niet achter de feiten aan

Je kunt nu proactief handelen in plaats van reactief. Je voorkomt schade door fouten die opstapelen en wordt niet meer overvallen door uitval. 

Bespaar tijd en energie

De check in maakt tijdig helder wie er steun nodig heeft. Dat scheelt gesprekken voeren om het te achterhalen. Je weet met wie je het waarover moet hebben. Verder zie je in 1 oogopslag welke functies of afdelingen extra steun kunnen gebruiken.

Maak mensen zelf verantwoordelijk 

De meeste mensen hebben de neiging het te ontkennen als het niet goed gaat. De Check In is een Check van jou naar jouw medewerkers, maar ook een check van de medewerker naar zichzelf. Bewustwording is de helft van het werk.

Meet wat werkt

Vaak gebeurt er al veel in organisaties om mensen vitaal te houden. Ook jij zelf doet misschien van alles om jouw mensen te steunen of ontlasten. Door vaker te meten, kun je  in kaart brengen wat wel en niet het gewenste effect heeft.

Creëer ruimte om samen te bouwen

Alleen als mensen goed in hun vel zitten, is er ruimte om te groeien en te bouwen. Dat geld voor mensen in het algemeen, dus ook voor jouw team én voor jou zelf. Begin bij het begin. Zorg dat je fundament op orde is en dat de mensen waar je op wilt bouwen stevig op hun benen staan.
€ 17,-

Overtuigd? Start nu!

Bij wie wil je inchecken? Bij jezelf? Bij je team? Bij de hele organisatie? Regel hier wat je nodig hebt. De maximale prijs is 17€ p.p. Door de staffel krijg je korting bij grotere aantallen.

arrow_drop_up arrow_drop_down