Check In bij jouw mensen

om onderpresteren tijdig te signaleren....

Het is namelijk geen onwil!

Als jouw mensen niet optimaal functioneren, is dat meestal geen onwil, maar een signaal dat het niet goed gaat. De meeste mensen vinden het niet makkelijk om dat aan zichzelf toe te geven, dus zoeken ze de oplossing in harder werken.


Harder werken, maar helaas met steeds minder resultaat. Het gevolg is dat: 1. Medewerkers klagen over een te hoge werkdruk en 2.  De organisatie veel tijd, geld en energie kwijt is aan het  dichtlopen van gaten en/of het herstellen van fouten.


Wil je deze negatieve spiraal doorbreken en jezelf en jouw medewerker(s) veel energie, tijd en gedoe besparen? Doe een Check In en krijg binnen een paar minuten helder hoe het met iedereen gaat en wat er nodig is om dat te optimaliseren.

Bij Gearwurk stellen wij het welzijn van onze mensen centraal. In 2021 hebben wij hiervoor de hulp van CNW ingeroepen. Al onze medewerkers hebben na het invullen van een korte persoonlijke vragenlijst een concreet en duidelijk advies of en op welke wijze ze aan hun welzijn kunnen werken. Het levert ons tevreden medewerkers die ervaren dat wij als werkgever belang hebben bij hun welzijn en daar ook bij betrokken willen zijn.

Jan Lolke, eigenaar Gearwurk

Zorg voor productieve en positieve mensen

Zet de 1e stap met de Check In
en zorg ervoor dat je:

Rust creëert

Je weet altijd hoe het gaat. Je maakt je niet meer onnodig zorgen, omdat je weet dat je er op tijd bij bent. Daarbij geef je geen ruimte aan ontkenning van de medewerker zelf waardoor kleine problemen niet groot worden.

Niet achter de feiten aan loopt

Je kunt nu proactief handelen in plaats van reactief. Je voorkomt schade door fouten die opstapelen en wordt niet meer overvallen door uitval. 

Tijd en energie bespaart

De Check In maakt tijdig helder wie er steun nodig heeft. Dat scheelt gesprekken voeren om het te achterhalen. Je weet met wie je het waarover moet hebben. Verder zie je in 1 oogopslag welke functies of afdelingen extra steun kunnen gebruiken.

Mensen zelf verantwoordelijk maakt

De meeste mensen hebben de neiging het te ontkennen als het niet goed gaat. De Check In is een check van jou naar jouw medewerkers, maar ook een check van de medewerker naar zichzelf. Bewustwording is de helft van het werk.

Meet wat werkt

Vaak gebeurt er al veel in organisaties om mensen vitaal te houden. Ook jij zelf doet misschien van alles om jouw mensen te steunen of ontlasten. Door vaker te meten, kun je in kaart brengen welke investering het gewenste effect heeft.

Ruimte creëert om samen te bouwen

Alleen als mensen goed in hun vel zitten, is er ruimte om te groeien en te bouwen. Dat geld voor mensen in het algemeen, dus ook voor jouw team én voor jou zelf. Begin bij het begin. Zorg dat je fundament op orde is en dat de mensen waar je op wilt bouwen stevig op hun benen staan.
€ 17,-

Overtuigd? Krijg instant inzicht!

Bij wie wil je inchecken? Bij jezelf? Bij je team? Bij de hele organisatie? Klik op de knop hieronder en krijg direct toegang en realtime inzicht. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je via de mail een link naar deze online tool zodat je direct aan de slag kunt.