Check In bij jouw mensen

om onderpresteren tijdig te signaleren....

Het is namelijk geen onwil!

Als jouw mensen niet optimaal functioneren, is dat meestal geen onwil, maar een signaal dat het niet goed gaat. De meeste mensen vinden het niet makkelijk om dat aan zichzelf toe te geven, dus zoeken ze de oplossing in harder werken.


Harder werken, maar helaas met steeds minder resultaat. Het gevolg is dat: 1. Medewerkers klagen over een te hoge werkdruk en 2.  De organisatie veel tijd, geld en energie kwijt is aan het  dichtlopen van gaten en/of het herstellen van fouten.


Wil je deze negatieve spiraal doorbreken en jezelf en jouw medewerker(s) veel energie, tijd en gedoe besparen? Doe een Check In en krijg binnen een paar minuten helder hoe het met iedereen gaat en wat er nodig is om dat te optimaliseren.

Zorg voor productieve en positieve mensen

Zet de 1e stap met de Check In
en zorg ervoor dat je:

Rust creëert

Je weet altijd hoe het gaat. Je maakt je niet meer onnodig zorgen, omdat je weet dat je er op tijd bij bent. Daarbij geef je geen ruimte aan ontkenning van de medewerker zelf waardoor kleine problemen niet groot worden.

Niet achter de feiten aan loopt

Je kunt nu proactief handelen in plaats van reactief. Je voorkomt schade door fouten die opstapelen en wordt niet meer overvallen door uitval. 

Tijd en energie bespaart

De Check In maakt tijdig helder wie er steun nodig heeft. Dat scheelt gesprekken voeren om het te achterhalen. Je weet met wie je het waarover moet hebben. Verder zie je in 1 oogopslag welke functies of afdelingen extra steun kunnen gebruiken.

Mensen zelf verantwoordelijk maakt

De meeste mensen hebben de neiging het te ontkennen als het niet goed gaat. De Check In is een check van jou naar jouw medewerkers, maar ook een check van de medewerker naar zichzelf. Bewustwording is de helft van het werk.

Meet wat werkt

Vaak gebeurt er al veel in organisaties om mensen vitaal te houden. Ook jij zelf doet misschien van alles om jouw mensen te steunen of ontlasten. Door vaker te meten, kun je in kaart brengen welke investering het gewenste effect heeft.

Ruimte creëert om samen te bouwen

Alleen als mensen goed in hun vel zitten, is er ruimte om te groeien en te bouwen. Dat geld voor mensen in het algemeen, dus ook voor jouw team én voor jou zelf. Begin bij het begin. Zorg dat je fundament op orde is en dat de mensen waar je op wilt bouwen stevig op hun benen staan.
€ 17,- p.p.

Overtuigd? Krijg instant inzicht in je team!

Klik op de knop hieronder en krijg direct toegang en real time inzicht. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je via de mail een link naar deze online tool. Klik hieronder en ga direct aan de slag.

Nog niet overtuigd?

                   

Aanvullende vragen over de Check In

Wat krijg ik als ik de Check In aanschaf?

Zodra de betaling rond is, krijg je per mail een linkje die toegang geeft tot de Check In.

Hoe werkt het precies?

Je verstuurt het linkje uit de mail (incl. jouw tekst) naar de mensen die je in gedachten hebt. Via de link komen ze in de Check In. Daar vullen ze een aantal vragen in. Aansluitend ontvangen ze een persoonlijk dashboard met de resultaten.

Wat levert het mij op?

Los van alles wat al op de site staat, kan je de Check In zien als een thermometer momentje. Het is de eerste stap. Je krijgt een geanonimiseerd overzicht waardoor je precies weet hoe jouw mensen er voor staan zodat je op basis daarvan je vervolgstap kan bepalen.

Wat nou als het slecht gaat met iedereen?

Die kans is niet zo groot en stel het is wel zo dan kan je tenminste tijdig ingrijpen. Langer wachten tot het er echt op aan komt, kost altijd meer tijd, geld en energie.

Wat is de vervolg stap?

Als het met iedereen goed gaat, ben je klaar. In de meeste gevallen gaat het met een paar mensen echt niet goed. In overleg bieden we die extra ondersteuning aan. De rest gaat verder met stap 2, de Charge Up. Daarin krijgt iedereen de kennis en de tools om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor hun eigen welzijn.

                 

Ik doorbreek de negatieve spiraal

Wil je op een eenvoudige manier jouw personeel positief en productief houden? Begin direct met de Check In of boek een gratis Clarity Call voor een persoonlijk gesprek.  Je bent 1 klik verwijderd.